HÝČKACÍ VÍKEND S JÓGOU PRO DUŠI

4. – 6. 9. 2020

Víkend je určený pro ženy bez ohledu na to, jestli jste jógová začátečnice nebo zkušená jogínka.

Co se bude dít?

Kromě lekcí jógy Vás čekají vedené meditace, mantry, jóga nidra, tanec, výklad Osho Zen tarotu nebo antistresová masáž šíje a hlavy. 

Opravdová síla a živo(s)t není v boji, vzdoru a agresi, ale ve schopnosti umět se radovat, cítit se „ok“, a hýčkat se a podpořit i ve chvílích velké nejistoty, vnitřních i vnějších turbulencí…

Ponořit se do proudu života, do toho, co se zrovna děje. Zkusit, jaké to je neodporovat, nevzdorovat a neuzavírat se ve chvílích, kdy jsme zvyklé takto (ne) jednat. Dovolit si podívat se i na to „nepříjemné“ novým neodmítacím pohledem.

Dovolit si cítit a být vším a se vším. Procítit sílu pramenící z pravé radosti ❤️, která není ničím podmíněná. Je přirozeně naší součástí, jen ji často přes neustálé žvatlání mysli nevnímáme. Dovolit si zastavení a opravdový odpočinek i ve chvíli, kdy hlava říká, že nemáme důvod být unavené a srovnává nás s ostatními.

Během víkendu se právě na ni budeme ladit. Na ten vnitřní prostor, kde je klid a tichá radost z bytí bez ohledu na to, co se děje kolem.

Využijeme sílu i jemnost jógové praxe, vedení a vnímání dechu i těla, léčivé a uvolňující účinky jógového spánku i relaxací, oživujícího působení spontánního tance. Vytvoříme atmosféru, kde se každá podle svých možností uvolníme a dovolíme si projevit se. Bez jakékoli (ná) tlaku. Budeme si užívat a prožívat vše, co bude součástí těchto okamžiků, necháme se vést přítomností.

Kde se to bude dít?

Na místě, které má genius loci – Kalimeta.cz v unikátní kruhové stavbě reflektující světové strany podle magnetických pólů země. Jógu i meditace si užijete na střešní sluneční terase, případně ve vnitřních prostorách podle počasí. 

Centrum je umístěno na překrásném místě nad obcí Kuroslepy na Vysočině (40 km od Brna), obklopeno lesy a přírodní rezervací Údolí soutoku řek Oslavy a Chvojnice. Unikátní kruhová stavba reflektující světové strany dle magnetických pólů Země je inspirována řeckou a egyptskou posvátnou geometrií s prvky Feng Šuej a společně s kruhovou terasou symbolizující květ života vytváří jedinečný prostor k harmonizaci energie a našeho tělesného i duševního potenciálu. Ticho, klid, příjemná atmosféra, vyvážená energie, pohodlí a především možnost ničím nerušeného kvalitního spánku. Také se můžete těšit na krásné výhledy z hotelových pokojů do daleké krajiny a výlety do okolních lesů přírodní rezervace. Krásným zážitkem jsou i východy a západy Slunce na střešní terase.

Celková cena osoba/víkend: 4520,- včetně ubytování, plné penze a programu.

Plná veganská penze – energeticky vyvážené kvalitní jídlo připravované s pokorou a láskou z čistě zdravých a kvalitních surovin (v ceně je zahrnut i pitný režim po celý víkend – voda, káva, čaj). 

Té veganské stravy se netřeba lekat. Bude to změna, díky které velice pravděpodobně změníte na tento styl stravování názor:-) 

Pro rezervaci místa je potřeba zaplatit zálohu ve výši 1 100,- (cena programu) předem na účet 115-5497790257/0100.

Ubytování a stravu ve výši 3420,- hradíte v hotovosti až na místě.

S sebou si vezměte podložku a pohodlné oblečení na jógu i tanec.

Pokud se chcete přihlásit, pošlete mi e-mail nebo vyplňte formulář, do kterého prosím uveďte i svoji adresu.