Říjen ve znamení Humility

Pokud patříte k lidem s analytickou myslí, pro které je náročné cítit a vyhýbají se emocím. Nebo naopak s vámi emoce cloumají ode zdi ke zdi a vy nevíte, co s nimi, tuto směs si pravděpodobně zamilujete.

Humility podporuje soustředění a současně emocionálně stabilizuje. Pomáhá probudit či prohloubit soucit s přírodou i ostatními. Uklidňuje a harmonizuje mysl, vyvolává spontánnost, i radost. Tedy pocity, které se objevují právě v případě, kdy si dovolíte cítit. Dovolíte si uvolnit se do toho, co právě je.

Možná se důvěrně znáte i se stavem, kdy víte, že sice potřebujete odpustit, ale jaksi to drhne a nejde to. Odpuštění obecně je obří téma, o kterém by se dalo psát hodiny a já ho zkusím drze shrnout do jedné věty – když zvládnete odpustit sami sobě, bude to pak daleko jednodušší i ve vztahu k ostatním. Odpusťte si, aspoň pro tuto chvíli i to, že nejste schopni odpustit. Pokorně se uvelebte v situaci i emocích, ze kterých běžně pelášíte pryč. Zůstaňte s tím, co je. Stačí pár vteřin nebo minut.

Nebuďte na sebe tak přísní. Zjemněte, uvolněte obličej a zkuste kapku nebo dvě do dlaní nebo do difuzéruNechte mysl, ať si remcá a veškerou svoji pozornost zaměřte na tělo, pocity a působení esence. Bez zkoumání, analyzování a jakéhokoli cíle. Na chvíli pouštíte kontrolu, ničemu nevzdorujete, nebráníte se

Směs Humility, v překladu pokora, mě dostala svou jemností i silou zároveň. Celý říjen si ji můžete užívat na lekcích jógy během úvodní i závěrečné relaxace.

A zarelaxovat si s ní můžete i sami doma. Během října je totiž cena Humility snížena o 15% (odečtěte od ceny, kterou najdete na webu). Ozvěte se přes kontaktní formulář, pošlete objednávku e-mailem nebo si o esenci řekněte přímo na lekci.