Květen – spontánnost a radost

V květnu se necháme okouzlit kombinací zelené mandarinky a bergamotu. Tato kompozice je lehká a povznášející. Probouzí spontánnost, optimismus, radost a bezstarostnost. 

Krásně navazuje na předchozí měsíce, kdy jsme posilovali vytrvalost a houževnost a překonávali pocity oběti. Čistili jsme tělo i mysl, vytvářeli prostor pro nové a nechali odcházet to, co nepotřebujeme. Učili jsme se uvědomovat si svou mysl, zacházet s ní a přijímat sami sebe se vším, co k nám patří. Abychom nakonec byli připraveni na akci. Na činy, které jsou v souladu s námi a naším životem, a které nám pomohou ke smysluplné změně.

Teď je čas na odměnu. V květnu odlehčíme a užijeme si jaro v plné kráse. Všechny barvy, vůně, lehkost a radost. Bergamot a mandarinka budou doplněny o pozice, které radost a spontánnost podporují. 

Budeme si víc hrát a zvykat si na to, že být spontánní je naprosto v pořádku. Stačí dodržet jedno pravidlo – nikomu vědomě neublížit. Pak už jen sledujte, jak právě spontánní akce a činy dokáží proměnit i všední den v cosi naprosto nevšedního.