Dárky pro duši, co mají smysl a uspokojí smysly

Pokud ani vám není sympatický předvánoční prosincový shon a honba za dárky, kdy je velice pravděpodobné, že v rychlosti koupíte kdejakou blbinu, možná se budou hodit následující tipy.

Snažím se pořizovat dárky pro radost, které zároveň mají „duši“. Potěší, voní, chutnají, či se prostě jenom líbí nebo jsou užitečné. Mají smysl a uspokojí smysly.

Pokud byste chtěli Vánoce pojmout podobně, posílám příklady dárků, které splňují výše uvedené a které já sama ráda používám a předávám dál.

Poukaz Jóga pro duši

Na první místo dám s dovolením svůj osobní dárek – poukaz (voucher) Jógy pro duši. Můžete ho darovat v libovolné hodnotě a příjemce si pak může vybrat, zda ho využije na individuální jógovou terapii, vstup na veřejnou lekci, seminář nebo na vedenou relaxaci s aromaterapií v pohodlí domova. Darovat můžete i vstup na lekce pro jogíňata – dětská jóga pro děti ve věku 3–7 let. V případě, že byste chtěli darovat voucher na kompletní jógovou terapii v délce 90 minut, cena je 1000,-.


Esence od Bewit

bewit.love používám je na józe. Konkrétně směs Joy nebo Winner či levanduli. Oblíbila jsem si je pro jejich kvalitu, intenzitu a uzdravující sílu. Stačí pár kapek do vody, oleje, koupele či difuzéru a za chvíli se cítím úplně jinak. Vůně ovlivňují naši energii a vylaďují nás na správnou/uzdravující frekvenci. Pokud byste chtěli objednat bez registrace na Bewit – můžete přes mě s 15% slevou. Tzn. od cen na webu si odečtěte 15%.

Přírodní kosmetika Maat

www.aromaaterapie.cz už dva roky používám na obličej jenom tuto kosmetiku vyráběnou v krajině Ždánického lesa. Miluji ji. Krásně voní a mám z ní opravdu pocit, že je vyrobena s láskou.

Čaje Sonnentor

Najdete je skoro v každé prodejně zdravé výživy v Brně, nebo můžete jít přímo do podnikové prodejny na Šilingrově náměstí. Na lekcích občas rozdávám kurkumový čaj, ale všechny čaje i byliny a koření jsou vynikající.

First Class magazín

www.firstclass.cz čtu ho pravidelně už několik let. Zakladatel a autor Petr Casanova umí skvěle vyzdvihnout to, co je důležité a „postavit vás na nohy“, když už nemůžete. Jeho články motivují, uklidňují, nakopávají a jsou skvělou potravou pro duši. Předplatné magazínu považuji za užitečný dárek nejen pro členy rodiny.

Přírodní kosmetika Soaphoria

www.soaphoria.cz zatímco na obličej používám Maat, na tělo pak úžasnou a rozmazlující přírodní kosmetiku Soaphoria. Z lekcí znáte jejich olej Plody štěstí a miluji i jejich sprchové pěny či tělové manny. Můžete ji zakoupit i v prodejně Folly na Orlí v Brně, kde nakupuji výrobky i od Natura Siberica či ekologickou drogerii.

Domácí ghí

Neboli přepuštěné máslo. Není nic složitého si doma ghí vyrobit a použít ho pro vlastní potřebu a ještě ho dát i jako originální a s láskou uvařený dárek. Pokud chcete svému ručně vyrobenému dárku ještě zvýšit kredit, vyberte nějakou krásnou skleničku třeba u Bella Rose.

Považuji za důležité napsat, že za propagaci či prodej nedostávám žádné provize. Doporučuji pro vlastní dobré zkušenosti a radost z požitku.