Březen a duben ve znamení práce s myslí

Každý měsíc si můžete užít jógu s jinou esencí. V březnu jsme na sebe nechali působit směs Peace, která přirozeně tiší mysl.

Pokud máte tendence k puntičkářství, přeháníte to s prací a vaše mysl připomíná splašenou opici, která se zastaví jen proto, aby se podrbala na zadku, můžete vyzkoušet právě Peace. Navozuje pocity optimismu a uvolnění a pomáhá nebrat sebe ani život příliš vážně. Kompozice je lehká, jemná, osvěžující a přitom zklidňující.

V dubnu se na lekcích Jógy pro duši potkáte se směsí nazvanou 3S = 3 sekundy. Název je odvozen od samurajské zásady – napočítej do tří a udělej to. Podporuje v nás sílu a odhodlání konat. Jít do akce. Bez skutečných činů se totiž žádná zásadní změna, která by byla v souladu s námi a s naším životem, neuskuteční. Tato esence je poměrně výrazná. Může se stát, že si ji buď okamžitě zamilujete pro její intenzitu, anebo ji ze stejného důvodu zavrhnete. Anebo se k ní vrátíte později.

Já ji používám v případě, kdy mám tendence prokrastinovat, odkládat důležitá rozhodnutí nebo činnosti, nebo jsem prostě jen líná a letargická a vím, že by mi pomohla činnost. Kapku vetřu do dlaní, zhluboka se nadechnu a jdu do akce. Už není cesty zpět. Třeba i vám její síla a výrazná kompozice pomohou.

Přeji nám všem krásné, aktivní a kreativní jaro.